4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Kırşehir'e düğün polisi

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, düğün sezonunun açılması ile birlikte yeni bir proje hazırladıklarını belirterek, “Sıcak Bir Dost Eli, Güvenli ve Mutlu Düğünler Projesi' kapsamında düğün evlerinde bir amir, bir de memur görevlendireceğiz” dedi.

Başlattıkları yeni proje hakkında bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Öztürk, kentte huzur ve güvenliği sağlarken, öncelikle vatandaşların can ve mal güvenliğini göz önüne alarak çalışmalarına yön verdiklerini belirtti.

Yaz mevsimine girilmesiyle birlikte sokak düğünlerinin artacağını ifade eden Öztürk, “Sokak düğünlerinde silah kullanılarak vatandaşlarımızın yaralanmalarına veya hayatlarını kaybederek üzücü olaylara sebebiyet verilmesinin önüne geçmek amacı ile 'Sıcak Bir Dost Eli, Güvenli ve Mutlu Düğünler Projesi' hazırladık. Proje kapsamında her düğüne bir amir, bir de memur görevlendirilecek. Mıntıka ve karakol ekiplerimizde düğün evi ve çevresini sürekli kontrol edecek. Tüm birimlerimizin ekipleri aktif rol üstlenerek, sokak düğünlerini yakından takip edecek. Vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacı ile afiş, broşür ve pankart hazırlanacak. Ayrıca, internet sitemizde bulunan dilek, istek ve şikayetler bölümü karşılıklı bilgi paylaşımı için sürekli aktif tutularak gelen her bilgi, düğün mahallinde muhtemel olaylara anında müdahale edebilmek, düğün evlerinin huzur ve güven içerisinde mutlu günlerini olaysız sonlandırmalarını temin etmek amacıyla ciddiyetle değerlendirilecektir" dedi.

Emniyet Müdürü Öztürk, Kırşehir'de huzur ve güven ortamını sağlamak maksadıyla, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü olarak pek çok proje ile vatandaşa hizmet ettiklerini belirterek, "Büyük bir özveri ve şevkle görev yaparken tek amacımız şirin ilimiz Kırşehir'in her yönüyle huzur ve güven içerisinde bulunmasını sağlamaktır. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 10:40:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?