3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Kırşehir'e yakışan yollar...

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YOL ÇALIŞMASI

Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan yol yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından günlerce süren yol genişletme ve kavşak çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bölgenin peyzaj düzenlemesini yapıyor. Bölgedeki çalışmaları ilk günden itibaren yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Termal Oteller bölgesi yolunun genişletildiğini kaydetti.

Bahçeci, "Yol çift şerit halinde düzenlenerek Hızırağa Caddesi ile birleşmiştir. Yıllardır ihmal edilen bu bölgenin aynı zamanda kavşak düzenlemesi de yapılmış olup, gereksiz direkler kaldırılarak kabloların yeraltına alınması sağlanmıştır. Ayrıca, bu alanda bulunan doğal park alanı ise yeniden düzenlenip, Kırşehir'e yakışır bir hale getirilmiştir" dedi.

Başkan Bahçeci, Terme bölgesindeki çalışmaların hedeflenen süreden daha fazla zaman almasının, Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin çevre düzenleme çalışmalarıyla da paralel giden bir çalışma olmasından kaynaklandığını belirtti. Bahçeci, “Bu nedenle öncelikle bölge halkımızdan da özür diliyoruz. Hızırağa bölgemiz yıllardır ihmal edilmiş, unutulmuş, adeta kaderine terk edilmiş bir bölge olmaktan artık çıkmıştır. Yapılan bu yol ve mahallede yapılacak alt yapı çalışmalarıyla Hızırağa Mahallesi’nin ticari ve sosyal potansiyeli, yaşam kalitesi değişecektir. Çalışmaların Hızırağa bölgesi sakinlerine ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Bölge halkı da belediyenin bu çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 18:09:00
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 21:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?