7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırşehir'e yeni bir park

KIRŞEHİR'İN EN BÜYÜK PARKI HİZMETE SUNULDU

Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaşanılabilir bir Kırşehir için yaptığı çalışmalar sonucunda, Kırşehir'e yeni bir park daha kazandırdı.

Yaklaşık 13 bin metrekare alanı ile şehrin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan ve TOKİ'de bulunması nedeniyle TOKİ Parkı olarak da anılan Şehit Üsteğmen Murat Ergül Parkı, tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin yaşanılabilir bir Kırşehir için park ve bahçelere önem verdiğini hatırlatan Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Nezahat Töke, Şehit Üsteğmen Murat Ergül Parkı hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmaları anlattı.

Töke, çalışmaları hızlı bir şekilde yürüttüklerini, her alanda ağaçlandırma, bitkilendirme ve park çalışmalarına kesintisiz olarak devam ettiklerini söyleyerek, "Yaklaşık 13 bin metrekare alanıyla Kırşehir'in en büyük parkı olan TOKİ Parkı'nın yapımında çocuk oyun grupları, fitness ve spor aletleri, banklar, çöp kovaları, muhtelif süs bitkileri kullandık" dedi.

Şelalesi bulunan parkta, çimlerin otomatik sulama sistemi ile sulandığını kaydeden Nezahat Töke, aydınlatma lambaları ve basketbol sahası ile de parkın oldukça beğenildiğini söyledi. Park eksiği bulunan mahallelere yeni yeşil alanlar kazandırdıklarını ve bundan sonra da kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayan Töke, "Yeni parklarımızı mühendisimizle, mimarımızla, işçimizle el ele vererek inşa ediyoruz. Böylece, daha ucuza hem daha kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Parkımızın, halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çevre sakinleri ise yapılan parktan memnun olduklarını belirterek, bu parkın kısa zamanda mahallelerine kazandırılmasında büyük emeği geçen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye teşekkür etti.

KIRŞEHİR'İN EN BÜYÜK PARKI HİZMETE SUNULDU
KIRŞEHİR'İN EN BÜYÜK PARKI HİZMETE SUNULDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 15:43:00
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 15:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?