2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Kırşehirliler futbol turnuvası düzenlendi

Kırşehirliler Federasyonu tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Büyükobası Toklumen Köyü birinci oldu. Kırşehir'in Kaman ilçesinden özel getirilen davul zurna ekibi maç sonrası gösteri yaptı.

Atatürk Anadolu Lisesi futbol sahasında gerçekleşen turnuvaya 16 takım katıldı. Turnava finaline Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Mehmet Atalay, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehirliler Federesyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, ve sporcular katıldı. Turvada final oynayan Pekmezci Köyü ile Yağmurlu Büyükoba takımları final oynadı. Final maçını 8-4 kazanan Yağmurlu Büyükoba takımı kupayı kazandı.

Hilmi Gökçınar, yaptığı açıklamada Kırşehirliler Federasyonu olarak Ankara'da sosyal kültürel ve spor faliyetlerinde bulunduklarını belirterek, bu sene ilk olarak dernekler arası futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Gökçınar, Kırşehirliler Federasyonu'nun 48 derneği olduğunu ifade ederek, 16 derneğin futbol turnuvasına katıldığını belirtti. Gökçınar, "Amacımız Ankara'da yaşayan Kırşehirliler ile kaynaşmak, gençler arasında sosyal aktiviteyi sağlamak. Birinci olan takımımıza kupa madalya veriyoruz. Bütün Kırşehirli hemşerilerimize bir nebze olsun spor faliyetini gösterdik" diye konuştu.

Birinci olan Yağmurlu Büyükoba takımına Mehmet Atalay kupasını verdi. Daha sonra futbolcular saha içinde davul zurna ile oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 09:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turan altın IP: 78.162.154.xxx Tarih : 27.10.2008 12:23:49

ben bi kırsehırlı olarak sevındım su an ank yasıyorum futbol turnuvanıza katılmak ısterım.. arzularımal TURAN ALTIN