7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırşehirspor futbolcu seçmeleri yaptı

KIRŞEHİRSPOR FUTBOLCU SEÇMELERİ YAPTI

Yeni sezonunda TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Kırşehirspor, Cumartesi günü Güneykent semt sahasında, Pazar günüde Ahi stadında futbolcu seçmelerini yaptı.

Ahi stadında yapılan seçmeye yaklaşık 40 futbolcu katıldı. Futbolcu seçmelerini Kırşehirspor Kulübü Başkanı İbrahim Kaya, yöneticilerden Tahsin Karademir, Ahmet Aslan, Mustafa Bulut, Fikret Badal, Bayram Okur, Birol Şatıroğlu ve Kırşehirspor eski genel menajeri Servet Yılmaz ile Teknik Direktör Avni Okumuş ve Yardımcısı Antrenör Erol Tokgözler izledi. Alt yapı Antrenörleri Halit Kılıç ve Hakan Koçak'ın hazırladığı programda çalışan futbolcular, iki gün süren ve 90 'ar dakikalık çift kale maçta tüm yeteneklerini gösterdi. Yapılan elemelerde 40 futbolcudan 3'ünün kalmasına ve bunlarında takımla yapılacak idmanlardaki performansına bakılarak, karar verileceği öğrenildi. Seçmeler boyunca Teknik Direktör Avni Okumuş ve Yardımcı Antrenör Erol Tokgözler'in sık sık not alması da dikkatleri çekti.

KIRŞEHİRSPOR FUTBOLCU SEÇMELERİ YAPTI
KIRŞEHİRSPOR FUTBOLCU SEÇMELERİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 15:19:02
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 17:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet elhulınsuni IP: 78.187.79.xxx Tarih : 28.08.2011 22:42:29

selam ıyı akşamlar ben mersın adonissporda 9 yıl futbol oynamaktayım fakat ıyı oynamama ragmen elımden tutan olmadı, kırşehırde oynamak ıstıyorum ılgınıze.