7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırşehirspor'da deprem!

KIRŞEHİRSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR DEPREMİ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Kırşehirspor'da teknik direktör depremi yaşanırken, 2 hafta önce görevine yeni başlayan teknik direktör Sinan Özdoğan ve ekibi isteklerinin yerine getirilmediğini öne sürerek istifa ettiklerini açıkladılar.

Sinan Özdoğan ve ekibi görevi bırakmalarını ardından, sezon başlamadan Kırşehirspor'un başında görev alan hoca sayısı da üçe yükseldi.

Üç hafta önce takımın başına teknik sorumlu olarak Avni Okumuş'u getiren Kırşehirspor Başkanı İbrahim Kaya, Okumuş'un göreve başladıktan üç gün sonra ayrılmasının ardından, takımın başına Ali Uçar ve ekibini getirmişti. Başkan Kaya, daha sonra Sinan Özdoğan'ı teknik sorumlu olarak getirmiş ve Kırşehirli antrenörlerden Sinan Özdoğan'ın teknik sorumlu, Ali Uçar, Halit Kılıç ve Hakan Koçak'ın yardımcı antrenör olmasını sağlamıştı.

Bu çalışmaların ardından, Futbol İl Temsilciliği, TÜFAD Kırşehir Şubesi, Kırşehirspor eski teknik direktörlerinden Cevdet Uzunköprü, Allaattin Demiröz ve bazı sivil toplum kuruluşları ile spor camiası desteklerini açıklamışlar, Özdoğan ve ekibine destek verildiğinde başarılı olacaklarını ifade etmişlerdi.

İki haftadır Kırşehirsporu çalıştıran teknik direktör Sinan Özdoğan ve ekibinin Pazar günü Kırşehirspordaki görevlerinden istifa ettiği öğrenildi. Sinan Özdoğan ve ekibinin başkan İbrahim Kaya ile fikir ayrılığına düştüğü, teknik ekibin istediği futbolculara başkan Kaya'nın istemediği ve tesislerde başta yemek olmak üzere bazı sıkıntıların giderilmemesi olduğu iddia edildi.

Bunun üzerine Özdoğan Pazar günü istifasını açıklayarak, "Çok sevdiğim Kırşehirspordaki görevimden istifa ettim. Altyapısında ve A takımında forma giydiğim, ilk antrenörlük kariyerimde şampiyonluk yaşadığım Kırşehirspor'dan başkan İbrahim Kaya ile yaşadığımız fikir ayrılığından dolayı istifa ederek ayrıldım. Özellikle benim istediğim oyunculara başkan'ın soğuk bakması, ayrıca tesiste yaşanan başta yemek gibi bazı sorunların giderilmemesi istifamın bazı nedenleridir" dedi.

Kırşehirspor'un kendilerinin yaşam ve hayat biçimi olduğunu belirten Özdoğan, "Çünkü ben ve arkadaşlarım bu kulübün alt yapısından yetişerek bugünlere geldik. Gönlümüz Kırşehirsporun başarılı olması ve liglerde var olmasından yanadır. Bizden sonra gelecek arkadaşlara ve futbolcu kardeşlerime başarılılar dilerim" şeklinde konuştu.

Sezon başlamadan 3 teknik adamın görev alıp ayrıldığı Kırşehirspor'da, yeni ekibin kimlerden oluşacağı merak konusu oldu.

KIRŞEHİRSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR DEPREMİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:46:00
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 18:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?