7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırşehirspor'da moraller bozuk

KIRŞEHİRSPOR'DA EKSİK OYUNCULAR MORAL BOZUYOR

Kırşehirspor'da hafta içinde tesislere gelen icradan sonra, Pazar günü oynanacak olan Ofspor maçı öncesinde 5 oyuncunun idmanda sakatlanması bozuk olan moralleri tamamen bozdu.

Yeşil-beyazlılarda hafta içinde yapılan idmanlarda sakatlanan beş oyuncunun Ofspor maçında oynayamayacak olması ve bazı oyuncularından memleketlerinden dönmemesi Teknik Direktör Tarık Yurttaş'ı sıkıntıya soktu. Çarşamba günü yapılan idmanda Cahit Paşa'nın arka adalesinden, kaleci Polat'ın da eski sakatlığının nüksetmesinden sonra, Perşembe günü yapılan çift kale maçta Murat Korkmaz'ın ayak bileğinden, Önder'in kasığından, kaleci Serdar'ında dizinden sakatlanması Kırşehirspor yöneticilerinde şok etkisi oluşturdu. Hafta içinde gelen icra ile bozulan moraller ve bazı oyuncuların memleketlerinden gelmemesinden, sonra idmanda 5 oyuncunun sakatlanmasıyla yeşil-beyazlı kulüp tam bir karmaşaya döndü.

Kırşehirspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, beş oyuncun sakatlıklarından dolayı Ofspor maçında oynamayacak olmaları yüzünden tekrar sıkıntıyı girdiklerini belirterek, "Ligde bulunduğumuz ve yaşadığımız sıkıntının üzerine birde sakatlıklar eklenince Of spor maçı öncesi iyice sıkıntıya düştük. İdmanda Cahit, Önder, Murat Korkmaz, kaleciler den Polat ve Serdar'ın hiç hesapta yokken sakatlanmasına bizlerde çok üzüldük. Ama bu durum karşısında elimizden gelen bir şey yok. Sakatlıklardan dolayı Ofspor maçına genç takımdan gelen 5 oyuncuyu da kadroya dahil ettik. Artık biz elimizden ne gelirse yapacağız. Ben genç takımdan gelen çocuklara ve tüm futbolcularıma güveniyorum" dedi.

KIRŞEHİRSPOR'DA EKSİK OYUNCULAR MORAL BOZUYOR
KIRŞEHİRSPOR'DA EKSİK OYUNCULAR MORAL BOZUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:45:00
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 13:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?