2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Kırşehirspor'da yaprak dökümü

Türkiye 2. Futbol Ligi 3. Grupta mücadele veren Kırşehirspor'un, Zeytinburnuspor karşılaşması öncesinde 5 futbolcusu ile yollarını ayırdığı bildirildi.

Kırşehirspor Kulüp Başkanı İbrahim Kaya, Zeytinburnuspor maçı öncesi 5 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını söyledi.

Kaya, "Teknik kadronun raporu doğrultusunda stoper Can Özgür, sağ açık Cengiz, sağ bek Ali Gürdal, forvet Cüneyt ve orta saha oyuncusu Gökmen ile yollarımızı ayırdık. Futbolcu arkadaşlarımıza kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, kendilerine kulüp bulmalarını tebliğ ettik. Şuan kadromuzdaki arkadaşlarla kademe grubunun son maçı olan Zeytinburnuspor maçına çıkarak, bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Daha sonrada teknik kadroyla yapacağımız değerlendirmenin ardından klasman grubu için çalışmalara başlayacağız. Pazar günkü maçı kazanarak hem 2009 yılına hem de klasman grubuna sevinçli girmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan, Kırşehirspor ile yolları ayrılan Can Özgür sezon başında Alibeyköy'den, Ali Gürdal Hatayspor'dan, Cüneyt Bucaspor'dan, Cengiz Boluspor'dan ve Gökmen'in de Kayseri Amatör Küme'den transfer edildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat tat IP: 85.96.8.xxx Tarih : 27.12.2008 23:37:24

bir kırşehirli olarak takımımızı artık 2.lig yükselme kategorisinde görmek istiyoruz.fakat bu konuda başknımız sayın ibrahim kaya nın yanlız bırakıldığını düşünüyorum.ilimiz üst düzey yöneticilerinden yardım etmesini bekliyorum