3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Kırşehirspor'un geleceği tartışıldı

Kırşehirspor Kulübü Başkanı İbrahim Kaya, Kırşehirspor'un geleceği ile ilgili endişeleri olduğunu belirterek, “Vekillerimizin aracılığı ve çabalarıyla yaklaşık 100 bin TL bağış toplanmıştır” dedi.

Grand Terme Otel'de gerçekleşen “Kırşehirsporun'un geleceği ve yapılması gerekenler” toplantısına Vali M. Ufuk Erden, AK Parti milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikalil Arslan, MHP milletvekili Metin Çobanoğlu, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sivil toplum örgütleri ve Kırşehirspor Kulübü Başkanı İbrahim Kaya katıldı.

Kırşehirspor'un geleceği ve yapılması gerekenlerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Kaya, Kırşehirspor'un önünde bulunan gelecek ile ilgili endişeleri ve sorunları gerekli yerlere bildirdiklerini söyledi.

Kaya, "Çok değerli protokolümüz bu çağrıya duyarsız kalmayıp bize destek olduklarını gösterdiler. Kulübümüzün altyapısını oluşturmak ve kurumsal olarak yönetilebilmesi için imkan sağlamalarını kendilerinden bekliyoruz. Kendilerinin girişimleri ile Ankara'da çok değerli hemşehrilerimizle birlikte yemek yedik yine bugün Kırşehir'de kendilerinin davetleri üzere bir araya geldik. Değerli vekillerimizin aracılığı ve çabalarıyla yaklaşık 100 bin TL bağış toplanmıştır. Bu konuda katkıların devamını diliyorum. Ümit ediyorum ki önümüzdeki günlerde Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın da bu konuda katkıda bulunacağını düşünüyorum. Bu güzel davete icabet eden herkese ve Kırşehirspor sevdalılarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de, Kırşehirspor'un yeni sezona daha iyi nasıl hazırlarız diye hep birlikte çalıştıklarını söyleyerek, "İnanıyoruz ki Kırşehirspor bu sezonda başarılı bir performans gösterecektir ve Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edecektir. Kırşehirspor'u destekleyen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 10:46:52
Güncelleme :25 Temmuz 2009 Cumartesi 13:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?