2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Klasik müzik ziyafeti

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KTSO) daveti üzerine, Kocaeli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından organize edilen 'Oda Orkestrası', Kırşehir'de konser verdi.

'Üretimin Ritmi Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası Anadolu'yla Buluşuyor' adı altında Anadolu'nun çeşitli illerinde konser veren grup, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın daveti üzerine Kırşehir'de de konser verdi.

Kültür Müdürlüğü Salonunda saat 19:30'da verilen konseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Nuri Bahçeci, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu, Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Yıldırım, KAHİAD Başkanı Ömer Çetiner ile çok sayıda daire amiri ve davetliler izledi.

18 kişilik Oda Orkestrası, Özgün Günay şefliğinde Por Una Cabeze, Jazz Suite-Valse, 4 Mevsim, Küçük Bir Gece Müziği seslendirirken, orkestranın konserin sonlarına doğru Fidayda, Çay Benim Çeşme Benim, Gerizler Başı ve Zülüf Dökülmüş Yüze türkülerini de seslendirmesi, konseri izlemeye gelen davetlileri oldukça mutlu etti.

Konseri beğeniyle izlediklerini söyleyen Ticaret Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu, "Kocaeli Sanayi Odası bizim isteğimizi kırmadı ve Kırşehir'de bir konser verdirdi. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konserimize katılımın yüksek olması bizleri sevindirdi. İnşallah bundan sonra da sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü, Kırşehir her şeyin en güzeline layık" dedi.

Yaklaşık 3 saat süren konser sonunda Ticaret Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu tarafından orkestra şefi Özgün Günay'a teşekkür plaketi verildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2008 Pazartesi 14:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?