2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Köksal Toptan'ın eşi Kırşehir'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan'ın eşi Saime Toptan, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kırşehir'e geldi.

Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (ÖZEV) Mütevelli Heyeti Başkanı da olan Saime Toptan ve beraberindeki heyet, sabah saatlerinde Kırşehir'e geldi.

İlk olarak Vali M. Lütfullah Bilgin'i ziyaret eden heyet, Kırşehir'deki engellilere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Bilgin tarafından Toptan ve beraberindekilere Kırşehir'in tarihi ve kültürel değerlerine ilişkin bilgilerin yer aldığı kitap, CD ve el işlemesi masa örtüsü hediye edildi.

Heyet, daha sonra Belediye Başkanı Halim Çakır'ı ziyaret etti. Başkan Çakır tarafından da Saime Toptan'a ve beraberindekilere çeşitli hediyeler verildi. Heyet, ziyaretlerin ardından sırasıyla Fatoş Çetin Anaokulu, Dr. Meral Kılıçözlü Anaokulu ve Vahide Hüseyin Karahan Eğitim ve Uygulama Okulu'nu gezdi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın eşi SaimeToptan'ın iki gün Kırşehir'de kalacağı ve engellilere yönelik bir dizi programa katılacağı kaydedildi. Toptan'ın programında; Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nergis Güven'in vereceği 'Okul Öncesi Döneminde Engelli Çocukların Entegrasyonu ve Cinsel Sağlık Eğitimi' konferansı ile yine Prof. Dr. Güven'in gelirini ÖZEV'e bağışladığı 'Şiirde Yaşamak' isimli kitabını imzalama töreni var.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 15:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?