6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Kol saatleri garantilendi

Kırşehir Sarraflar ve Saatçiler Odası Başkanı Bekir Yılmaz, sattıkları kol saatlerini kapkaççılara kaptıran müşterilerine, polis evrakıyla birlikte tekrar yenisi verdiklerini söyledi.

Kapkaç ve hırsızlık sonucunda saatini kaybeden müşterilerine yönelik kampanya başlattıklarını kaydeden Kırşehir Sarraflar ve Saatçiler Odası Başkanı Bekir Yılmaz, Kırşehir'de ve Türkiye'de özellikle kapkaççılara ve hırsızlara karşı müşterileri korumak için böyle bir uygulama başlatıldığını kaydetti.

Markası 'Nacar' olan kol saatlerini çaldıran, müşterilerin saatlerinin garantili olduğunu belirten Yılmaz, "Kapkaç mağduru vatandaşlar saatlerinin çalındığına dair polis tutanaklarını getirdikleri anda yenisi hemen kendilerine veriyoruz. Uygulama ile hem seyyar satıcılara karşı saatçi esnafının garantiye ne kadar önem verdiğini ispatlıyoruz. Hem de müşterilerimizde oluşabilecek mağduriyetlerini gideriyoruz. 'Nacar' marka kol saatleri 5 yıl süreyle kapkaça ve hırsızlığa karşı garantilendi. Şu ana kadar saatini çaldıran yaklaşık 6 kişiye hemen yenilerini verdik. Bundan sonra da saatlerinin çalındığına dair polis tutanağıyla bize gelen müşterimize hemen yenisini vereceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz, garantili saat satışlarının artmasıyla birlikte, Kırşehir'de garantisiz ve kaçak saat satan seyyar satıcıların barınamayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 17:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?