2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

'Köme-Flamingo Festivali’ yapıldı

Kırşehir'in Mucur ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Köme-Flamingo Festivali’ bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Mucur Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Köme-Flamingo Festivali, Çarşı Meydanı’nda saat 19:00'da başlarken, festivale AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan, Vali Yardımcısı Ali Barış, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Berat Bıçakçı, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Şölende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, seçildiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, “Mucurumuzun dört bir yanını yaşanabilir mekanlar haline getiriyoruz. Kilit parke çalışmalarından tutunda parklarla, bahçelerle, yollarla, mesire alanlarıyla Mucur bizim gönlümüzde tam bir dünya cenneti haline geliyor. İlçemiz yeşiliyle, temizliğiyle ve çok değerli insan unsuruyla daha nice güzel hizmetlere layıktır. İlçemizin daha güzel ve modern bir kent olması için bundan sonrada vefakar belediye çalışanlarımız ve ilçe halkımızın desteğiyle çalışacak ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz'dan sonra kürsüye çıkan Mucur Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ ilçesine kaymakam olarak atanması nedeniyle bir veda konuşması yaptı.
Konsere katılımın yüksek olması dikkat çekerken, binlerce kişinin katıldığı şölende Türk Halk Müziği sanatçılarından Nadide Tokgöz ve Zeynep Cihan ve İntizar tarafından birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendirilerek şölene katılanlara müzik ziyafeti çekildi.

Şölen gece geç saatlere kadar devam ederken, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz tarafından hem şölene katılanlara karanfil hediye edildi hem de çalışmalarıyla Mucur'a katkısı olan birçok kişiye plaket verildi. Şölen, havai fişek ve çeşitli açılışların gerçekleşmesiyle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?