3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Krize rağmen sağlığa yatırım

Yaklaşık 5 milyon dolara mal olan ve şubat ayında hizmete giren Kırşehir'in ilk özel hastanesi Aşıkpaşa, 100 kişiye ekmek kapısı oldu.

35 yatak kapasiteli hastanede dahileye, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk, biyokimya ve radyoloji polikilinikleri bulunuyor.

Özel Aşıkpaşa Hastanesi ortaklarından ve hastane başhekimi olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Cahit Uzunboy, hastanenin bölgede önemli bir eksikliği giderdiğini söyledi.

Uzunboy, hastanenin açılmasıyla birlikte tedavi için büyük şehirlere giden hastaların da yol çilesinin sona erdiğini vurguladı. İki yıllık yoğun çalışma sonucunda hastanenin hizmete girdiğini belirten Dr. Uzunboy, kriz ortamında 100 kişiyi iş sahibi yaptıklarını belirtti.

Hastanenen son teknoloji cihazlarla donatıldığının altını çizen Cahit Uzunboy, diğer sağlık kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalıştıklarını kaydetti. Uzunboy, "Bina, akıllı bir bina haline getirilerek hasta ve çalışanın güvenliğinin ciddiye alındığı bir yapı haline getirilmiştir. Dünya standartlarını Kırşehir' e getirmeyi ilke edindik. Hizmete ve hastaya dayalı kaliteli bir hizmeti sunarken herkesin güvenli bir ortamda olmasını sağlamak zorundayız." diye konuştu.

 

...
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 10:05:15
Güncelleme :7 Mart 2009 Cumartesi 10:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Melih TURHAN IP: 85.110.33.xxx Tarih : 12.03.2009 13:52:30

Hayırlı uğurlu olsun.