8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Makam araçlarına kurdele

(ÖZEL HABER) VALİ ERDEN MAKAM ARACINA KIRMIZI KURDELE TAKTIRDI

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Karayolu Trafik Haftası'na dikkat çekmek amacıyla makam aracına kırmızı kurdele taktırdı.

Sabahın erken saatlerinde Kırşehir Merkez Belediye Kavşağında sürücülerin uyarılması ile başlanan Trafik Haftası etkinliklerinde, Vali Erden ve tüm makam araçlarına kırmızı kurdele takıldı.

Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve sürücülere dağıtılan kolonyalı mendil ve broşürlerde, "Trafikte Önce Yaya", "Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar" ve "Alkol Varsa Ben Yokum" sloganları yer aldı. 30 bin adet hazırlanan kolonyalı mendil ve broşürler hafta boyunca sürücülere ve vatandaşlara dağıtılacağı öğrenildi.

Karayolu Trafik Haftası açılış programı bugün saat 14.00'da kültür merkezinde başladı.

Trafik Haftası'nda dikkat çekmek amacıyla yapılan makam araçlarına "Kırmızı Kurdele" etkinliğine katılan Vali Erden ise makam aracı ile yolda iken trafik ekiplerince durdu ve konuyla bilgi aldı. Kırşehir Trafik Denetleme ve Şube Müdürü Murat Deniz tarafından hafta ve etkinlikler hakkında bilgiler verilen Vali Erden'in makam aracına kırmızı kurdele takıldı.

(ÖZEL HABER) VALİ ERDEN MAKAM ARACINA KIRMIZI KURDELE TAKTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 15:03:01
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 15:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?