4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Masa tenisi turnuvası sona erdi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteklediği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Küçükler Türkiye Masa Tenisi Turnuvası Kırşehir'de sona erdi.

Kırşehir'de 4 gün süren ve 600 sporcunun katıldığı turnuvada, takımların heyecanı ve hırsı öğretmenleri ve yöneticileri sevindirdi. 1-4 Haziran arası devam eden turnuvaya Yalova'dan katılan Bahçeşehir Koleji Erkek Takımı birinci olurken, kupasını ise Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa'nın elinden aldı.

Bayanlarda Türkiye birinciliğini ise Kırklareli Cumhuriyet İlköğretim Okulu bayan takımı kazandı.Ödül töreninde bir konuşma yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Kırşehir'in bu tür organizasyonlarda başarılı olduğunu ve bu organizasyonu da başarılı olarak tamamladığını söyledi.

Çimen, "Bizim federasyon olarak buraya gelme sebebimiz masa tenisi milli takım alt yapısına alacağımız 100 sporcuyu seçmekti. Burada kendisini gösteren ve başarılı olan öğrencilerimizden milli takım alt yapısına seçmeler yapacağız" dedi.
Ödül töreninin ardından turnuva sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 09:10:24
Güncelleme :5 Haziran 2009 Cuma 09:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yıldız IP: 78.189.108.xxx Tarih : 5.06.2009 14:55:32

öncelikle anında haber yaptığınız için size teşekkür ederim. Mail adresime erkek takımlarda  1.olan yalova bahçeşehir koleji (mavi tişörtlü okul)  ile ilgili fotoğrafları yollarsanız ,çok sevinirim .saygılarımla...