7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Memur-Sen'de başkan; Aka

MEMUR-SEN KIRŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞINA ALİ RIZA AKA SEÇİLDİ

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliğine, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka seçildi.

3 yılda bir yapılan seçimlerde Mevcut Başkan Sağlık Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz aday olmazken, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka tek aday olarak girdiği seçimde başkan seçildi. Seçim, Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ve il temsilcileri tarafından oy birliği ile gerçekleştirildi.

Seçim öncesinde Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz bir konuşma yaparak, "Görev yaptığım 3 yıl boyunca sizlere ve Memur-Sen'e en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Görevim boyunca üzdüğüm ve kırdığım arkadaşlar varsa haklarını helal etmelerini istiyorum. Bugün görevi bırakıyorum. Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Rıza kardeşimiz bu göreve talip oldu. Biz de kardeşimizi destekliyoruz, bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz" dedi.

Daha sonra yapılan seçimde, Kırşehir Memur-Sen'e bağlı bütün başkan ve temsilcilerin oy birliği ile Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka Memur-Sen İl Temsilciliğine seçildi. Seçim sonrasında konuşan Yeni Başkan Ali Rıza Aka, "Bana göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu görevi en iyi şekilde yapacağım. Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğim. Biz büyük bir aileyiz. Bize birlik ve beraberlik içerisinde fedakarca çalışmak düşer. Ben Necati Bey'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar, hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra, yeni il temsilcisi Ali Rıza Aka tarafından Necati Yılmaz'a plaket ve bir buket çiçek hediye edildi. Seçim, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

MEMUR-SEN KIRŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞINA ALİ RIZA AKA SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 14:02:05
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 17:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?