8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Mezarlıklar ilaçlanıyor

MEZARLIKLAR İLAÇLANIYOR

Kırşehir Belediyesi, baharın gelmesi ve yağışların yoğun olmasından dolayı mezarlıklarda ilaçlama çalışmalarına başladı.

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, baharın gelmesi ile birlikte Nisan ayı içerisinde başlayan, mezarlıklarda büyüyen yabani ot ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

İlaçlama kapsamında Kırşehir'deki 4 büyük mezarlıktaki ilaçlama faaliyetlerini bitiren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptığı ilaçlama faaliyeti ile mezarlıklarda erken önlem alarak, hem mezarlıklarda oluşacak olan çirkin görüntüyü giderirken, hem de mezarlıkların daha bakımlı ve temiz görünmesini sağlıyor.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Mezarlıklarda oluşan yabani otları etkisiz hale getirmek ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla ilaçlama çalışmasını zamanında başlattık. Bu sayede mezarlıklara gelen ziyaretçiler daha rahat edecek" dedi.

Mezarlıklarda İlaçlama işleminin en kısa zamanda sona ereceğini belirten Başkan Bahçeci, yağmur yağmadığı takdirde otların kurumasının ilaçlamadan sonra 1 hafta süreceğini ve ziyarete gelen vatandaşları otlarla temas etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.

MEZARLIKLAR İLAÇLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 11:51:02
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 17:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?