2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

MHPliler iftar yemeğinde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir İl Teşkilatı, işadamı Ahmet Hamurcu'nun verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Farbel Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamurcu tarafından MHP İl Teşkilatı’na iftar yemeği verildi. Yemeğe MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Ülkü Ocağı Başkanı Hicret Yılmaz ve 70'e yakın MHP'li katıldı. Yemek sonrası konuşan MHP İl Başkanı Arif Kılıç, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Partisinin ve Kırşehir halkının Ramazan ayını tebrik eden Kılıç, iftar yemeğinden dolayı işadamı Ahmet Hamurcu'ya teşekkür etti.

Yemekte konuşan İşadamı Ahmet Hamurcu da, Kırşehir'de yaşamaktan ve Kırşehir'e yatırım yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, "Kırşehir'de bugüne kadar birçok yatırım yaptım. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek. Ahiler şehrine hizmet etmekten dolayı mutluyum. Bu anlamda, MHP'nin değerli yönetim kurulu üyeleri ile İl Başkanımız Arif Kılıç’la iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı sevinçliyim. Davetimize katılan teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kırşehir'in her zaman bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu birliktelikte MHP'de her zaman var ve bu olumlu hava inşallah şehrin gelişimine ve büyümesine faydalı olacak" dedi.

İftar yemeği, Kur’an-ı Kerim ve dua okunması ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 13:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?