7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Miletvekili Çalışkan Mucur'da

MİLETVEKİLİ ÇALIŞKAN MUCUR İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Mucur İlçesinde temaslarda bulunarak, esnafı ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Kırşehir'de merkez ve ilçelerde esnafı ziyaret eden Çalışkan, vatandaşların sorunlarını dinlerken, Mucur ilçesine yaptığı ziyaretleri değerlendirdi.

Mucur ilçe ziyaretine, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Mucur ilçe Başkanı Hüseyin Güngör, İl Genel Meclis Üyesi Aydın Altınok ve partililer katıldı.

Çalışkan, ilçedeki esnafları ayrı ayrı ziyaret ederek, "Sadece seçim zamanı değil her zaman halkımızın, esnafımızın yanındayız" mesajı verdi.

Mucur ilçesine yapılan hizmetler hakkında ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler veren Çalışkan, Mucur esnafına AK Parti hükümeti tarafından Başbakan tarafından açıklanan esnaflara yönelik değişim dönüşüm ve destek paketinin içeriği ile ve hükümet olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilerde verdi.

Ziyarette, esnafa yönelik açıklanan yol haritasına göre kredi ve finans şartlarının iyileştirilmesi, vergi ve istihdam yükümlülüklerinin azaltılması, eğitim ve danışmanlık desteğinin geliştirilmesi, yenilikçilik ve girişimciliğin arttırılması için önlemler alınması gibi konuların esnafa anlatıldığı ziyaretlerde, altyapı sorunlarının giderilmesi ve gerekli hukuki düzenlemelerin yapılması, esnaf ve sanatkarların AB kaynaklarından yararlanması için önlemlerin yer aldığı vurgulandı.

Çalışkan, paketin hayata geçirilmesiyle işsizlikte düşüşün sağlanacağını umduklarını söyleyerek, "Mucur ilçemize AK Parti iktidarı döneminde hizmetler yapılmıştır. Mucur ilçemiz AK Parti iktidarıyla birlikte gerçek bir ilçe kimliğine kavuşmuştur. Bizler il merkezi veya ilçeler olarak ayrım yapmadan hizmet etmeye gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

MİLETVEKİLİ ÇALIŞKAN MUCUR İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU
MİLETVEKİLİ ÇALIŞKAN MUCUR İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 16:14:01
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 17:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?