6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Milletvekili aday adayları açıklandı

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Hasan Eraslan, Kırşehir'de yaşanan ekonomik, kültürel ve eğitim alanında yaşanan gelişmelerin, bir takım kişi ve gurupların rahatsız ettiğini söyledi. 

Milletvekili Aday Adayı Eraslan, Ak Parti iktidarı ile birlikte Kırşehir'e önemli yatırımların geldiğini belirterek, "Çok partili hayata geçişle birlikte ülkemizdeki toplumsal dönüşüm ve değişimden Kırşehir'imiz de nasibini almıştır. Özellikle son dönemlerde ilimizde yaşanan olumlu gelişmeler, insanımızın Ak Parti'ye bakış açısını daha da değiştirmiş ve Ak Parti'ye olan güven daha da artmıştır. İktidar ülkemizdeki en büyük reformlara imza attığı halde ortaya çıkarılmak istenen kaos kimin işine yarıyor bunu çok iyi biliyoruz. İnsanımıza kendisine olan özgüveni gelmişken tekrar güvensizlik duygusuna itmenin hiç kimseye faydası yok. Kırşehir'imizde ticaret hareketlilik, ekonomik büyüme ve eğitim alanında ki gelişeler birilerin çok fena kıskandırıyor. Bunu çok iyi biliyoruz. Ulaşım yollarının düzene girmesi, köylerimizin parti ayrımı yapmaksızın yollarının yapılması elbette birilerini rahatsız etti. Ama, şunu söyleyeyim ki; kim ne yaparsa yapsın Ak Parti hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam edecektir " dedi. 

Siyasete saygınlık kazandırmak için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayan Eraslan, " Yazılı ve görsel araçlar her eve rahatlıkla girdiğine göre, doğru yada yanlışı insanımız görebiliyor. Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde, siyasete tekrar saygınlık kazandırmanın zamanı gelmiştir ve bunu Kırşehir'de başaracağız " dedi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 14:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin ardıç IP: 85.99.1.xxx Tarih : 21.05.2007 19:35:28
kırşehirin sorunlarını bilen ve kırşehirde ikamatkah olan insanların milletvekili olması daha mantıklı ve kırşehir halkını ayırt etmemek ve parti gözetmemek ve düzgün çalışaçak insanlar olması daha iyi olur kırşehirliler icin saygılarım kırşehire