6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Milletvekilleri mazbatalarını aldılar

22 Temmuz seçimlerinde Kırşehir'den milletvekili seçilen Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, mazbatalarını aldı.


Öğle saatlerinde kalabalık bir partili grubuyla Kırşehir Adliyesi'ne gelen milletvekili Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, burada düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Törene Ak Partili milletvekillerinin yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Başkanı Halim Çakır ile çok sayıda partili katılırken, İl Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, seçimlerin Kırşehir'de huzurlu bir ortamda geçtiği için mutlu olduklarını kaydederek, "Bilindiği üzere Türkiye bir seçim sürecinden geçti. 22. dönem milletvekilliği seçimini gayet huzurlu bir şekilde tamamladık. Seçimler, ilimizde de son derece olgunluk içerisinde geçti. Türkiye'de demokrasinin ne kadar yerleştiğini ve halkın ne kadar bilinçli olduğunu gördük. Halkın iradesini tescil etmek için buradayız. Mazbatalarını AK Partili vekillerimize teslim ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Mazbatasını alan milletvekili Mikail Arslan, seçim sürecinde toplumun aydınlanmasını ve bilinçlenmesini sağlayan basın mensuplarının yanı sıra emniyet güçlerine, il ve ilçe seçim kurulu görevlilerine, hakimlere ve sandık görevlilerine teşekkür etti. Arslan, "Mazbatamızı 'Ak Parti'ye güveniyoruz' diye bize oy veren 55 bin seçmenimiz adına ve ayrıca 'Sizi takip ediyoruz ' diyen 65 bin seçmenimiz adına alıyoruz. Mazbatanın üzerinde Kırşehir'e yapılması gereken hizmetleri görüyoruz. Bu bizim için hem bir karne hem de yeni bir ev ödevidir. Kırşehir'e hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Bu süreçten sonra inşallah daha başarılı bir dönem geçireceğiz. Seçimde emeği geçen ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Mazbatasını alan milletvekili Abdullah Çalışkan da, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlere devam edeceklerini kaydederek, "Seçim sürecinde Kırşehirli hemşehrilerimiz 'Durmak yok yola devam' mesajını verdi. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak ve inşallah yatırımların, icraatların en iyisini yaparak hemşehrilerimizi utandırmayacağız" dedi.


Mazbatalarını alan milletvekilleri; sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, Vali M. Lütfullah Bilgin ve Belediye Başkanı Halim Çakır'a teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Arslan ve Çalışkan, son olarak Ak Parti İl binasında tebrikleri kabul etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 17:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail IP: 86.91.252.xxx Tarih : 2.09.2007 17:46:05

yillardir kirsehir hukumede zit milletvekilleri cikardi ama simdi halk uyandi...helal olsun.artik hukumete yakin milletvekilleri cikiyor sebebini soruyorum kendime...herallde dogudan gelen insanlarin cogunlugu ele gecirmeleri.erzurum.artvin ve kars gibi cunki kirsehirin esas yerlilerinin cogu cekti gitti memleketten tum sag duyulu kirsehirli hemserilerime selamlar