4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Milletvekillerinden Vali'ye uğurlama

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, merkeze atandığı için önümüzdeki hafta kentten ayrılacak olan Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, bugün Vali Bilgin'i makamında ziyaret ederek, yaklaşık 3,5 yıllık görev süresinde kentin gelişmesine ve kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağladığını belirttiler.

Milletvekilleri, "Bir ilin huzuru ve mutluluğu, kalkınmaya ve gelişmeye bağlıdır. Bu noktalarda ise ilin seçilmişleri ve atanmışları ortak akılla, güç birliği yaparak bulundukları şehrin sorunlarını çözmek için üzerlerine düşen görevleri yerine getirirler. Bizler Kırşehir halkının vekili olarak, ilin valisi olan Sayın M. Lütfullah Bilgin ile Kırşehir için neler yapılabilirse yapmaya çalıştık. Valimiz, Kırşehir için hazırladığımız projelerin ve gönderilen ödeneklerin takipçisi olarak bütün yatırımları yerinde denetleyerek kentin kaybedecek zamanı olmadığını bir kere daha göstermiş oldu. Her yatırımda ve projede üzerine düşen görevleri sonuna kadar yerine getirdi. Özellikle ilçelerimizin ve köylerimizin yatırımlardan pay alması için yoğun bir mesai harcadı. Valimizin ilimizin tanıtımına katkısı da hiçbir zaman unutulmayacaktır. Yıllardır ihmal edilmiş olan Kırşehir'in tanıtımı noktasında bir Kırşehirli gibi çalışmış, Ahi Evran-ı Veli'nin, Yunus Emre'nin, Cacabey Medresesi'nin, termal turizmin ve halk müziğimizin ülke genelinde tanınmasına ve bilinmesine katkı sağlamıştır" dedi.

Engin devlet tecrübesine sahip olan Vali M. Lütfullah Bilgin'in bundan sonra da devlet ve millet için üstün çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirten milletvekilleri, "Kırşehir'de 3,5 yıl görev yapan valimize yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştular.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?