2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Minikler anneleri mest etti

Kırşehir'de ana okulu öğrencileri tarafından ' Anneler Günü' programı düzenlendi.

Dr. Meral Kılıçözü Ana Okulu 'Çiçekler Sınıfı' tarafından hazırlanan Anneler Günü programı izleyenleri mest etti. Anneler Günü haftası münasebetiyle okul salonunda program düzenlenirken, Okul Müdürü Hülya Çetiner, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı programda, birbirinden renkli görüntüler yaşandı.

Programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hülya Çetiner, ana okulu öğrencilerinin son derece başarılı çocuklardan oluştuğunu ve kendileri ile gurur duyduklarını belirterek, "Çocuklarımızdaki fiziksel ve zihinsel değişikliği mutlulukla izliyoruz. Hazırladıkları anlamlı programdan dolayı Öğretmenimiz Emel Aksoy'u ve çocuklarımızı kutluyor, tüm Annelerimizin de Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çiçekler Sınıfı Öğretmeni Emel Aksoy tarafından hazırlanan ve 5 yaş grubu öğrencilerinin yaptığı gösteriler anneleri tarafından beğeni ile izlendi.

Şarkıların, türkülerin, tiyatro gösterilerinin ve çeşitli oyunların sergilendiği program sonunda, ana okulu öğrencileri tarafından okunan şiirler, programa katılan herkesi duygulandırdı. Çocuklarının okuduğu şiirleri göz yaşları arasında dinleyen anneler, program sonunda çocuklarına sarılarak teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 12:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?