7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Modern pazar yeri istediler

VATANDAŞ ANKETTE MODERN PAZAR YERİ İSTEDİ

Kırşehir Belediyesi tarafından, yeni pazar yeri için yapılan ankette vatandaşlar pazar yerinin yenilenmesi konusuna büyük destek verdi.

Mevcut Pazar yerinin çirkin ve sağlıksız görünümünden kurtararak vatandaşların daha rahat alışveriş yapabileceği, yağmurda, çamurda, tozda, sıcakta sıkıntılı bir ortamda alışverişten kurtarılması amacıyla. modern pazar yeri yapılması için 2 gün süren ve bin 650 vatandaşın katıldığı anketten yeni pazar yerine destek geldi.

Ankette, "Mevcut pazar yerini yeterli buluyor musunuz?, Pazar yerinin yenilenmesini ister misiniz? ve Yeni pazar yeri projesini nasıl buldunuz?" gibi sorulara yer verildi.

Yüzde 98 olumlu desteğin geldiği anket sonuçları ile açıklama yapan Başkan Yardımcısı Veli Şahin, kente halkına yakışır, modern çizgiler taşıyan vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapacakları yeni pazar yeri yapacaklarını söyledi. Şahin, "Pazar yerimizi eski çirkin görüntüsünden kurtararak, Kırşehir halkına yakışır bir mekan haline getireceğiz. Yeni pazar yerinin bitmesinden sonra vatandaşlarımız sağlıksız çadırların altında değil, bundan sonra daha rahat alışveriş yapma imkanı bulacaklar. Olası kapkaç olaylarına karşı alana yerleştirilen anons ve kamera sistemi vatandaşın güven içinde alışveriş yapmasını sağlanmış olacak. Zabıtalarımız gün boyu denetimlerini sürdürecek, şikayetleri anında değerlendirerek çözüme kavuşturacaklardır" dedi.

Hizmetlerinde insana öncelik verildiğini de söyleyen Şahin, İnsana yapılan hiçbir yatırımın boşa gitmeyeceğini sözlerine ekledi.

Ankete katılan vatandaşlar da hizmetlerinden dolayı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye teşekkür ederek, "Kırşehir'de rahatça pazar alışverişimizi yapacağımız modern şekilde tasarlanmış Pazar Yerine ihtiyaç vardı. Başkanımız bizlere verdiği sözleri yerine getirme konusunda ilk adımı attı ve hem Pazar Esnafımızı hem de vatandaşlarımızı rahatlatacak şekilde Pazar Yeri Projesini hazırlattığını gördük. Başkanımızdan Yeni Pazar Yeri Projesi'ni bir an önce başlatmasını istiyoruz. Çevre illere gittiğimizde yeni yapılan Pazar Yerlerine gıpta ile bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ ANKETTE MODERN PAZAR YERİ İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 15:45:01
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 18:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?