7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Mucur HEM'den 22 yeni kurs

MUCUR HALK EĞİTİM MERKEZİNDE 22 KURS AÇILDI

Mucur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Aydemir, Halk Eğitim Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, 22 kurs açtıklarını ve toplam 420 kursiyerle kursların devam ettiğini belirtti.

Ali Aydemir, 2010 yılında halktan gelen talepler doğrultusunda istenilen kursları ve kendilerinin tespit etmiş oldukları kursların büyük bir kısmını açtıklarını söyledi. Hala devam eden ve tamamlanmış kursların olduğunu hatırlatan Aydemir, "Geçtiğimiz yılki başarımızı yakalamak için aynı hızla çalışmaya devam ediyoruz. 22 adet kurs açtık ve 2010 yılında 420 yi aşkın kursiyerimiz bu kurslara katıldı. Ağırlıklı olarak bilgisayar,giyim ve el sanatları üzerine olmuş kurslar var" dedi.

Bunların yanında yabancı dil ve okuma yazma kursları açtıklarını vurgulayan Aydemir, "Okuma yazma kursları için çalışma ve alan taramalarımız devam ediyor. Bu sene oldukça revaçta olan arıcılık kursunun ikincisini açtık. Kalorifer ve doğal gaz ateşciliği kursları da oldukça yoğun talep aldı ve onlarında ikincilerini açtık" şeklinde konuştu.

Aydemir, kursların genellikle istihdama yönelik olduğunu ve modüler sistemdeki değişiklikten dolayı bayan çeyiz işleri türünde kursların da yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Kickboks ve masa tenisi kurslarının tamamlandığını ifade eden Aydemir, "Yine ilçe planlama kurulunca tespit ettiğimiz kursları önümüzdeki haftalarda açamaya devam edeceğiz" dedi.

MUCUR HALK EĞİTİM MERKEZİNDE 22 KURS AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 16:52:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 13:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?