2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Mucur'da hummalı hazırlık

Kırşehir'in Mucur ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Köme ve Flamingo Şöleni'nin 24 Ağustos 2008 tarihinde gerçekleşeceği bildirildi.

Açıklamalarda bulunan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, belediye olarak 24 Ağustos 2008 tarihinde 'Köme ve Flamingo Şöleni'ni düzenleyeceklerini söyledi.

Şölen öncesi tüm hazırlıkları tamamlayamaya çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, “Şölende ayrıca ilçemize yapılan hizmetlerin açılışlarını gerçekleştireceğiz. Şuanda Karşıyaka Mahallesi Acıöz mevkiinde tamamı 30 bin metrekare kilit parke çalışması devam ediyor. Daha sonra 52 Evler ve Yeşil Evler bölgesindeki bordür ve kilit parke çalışmasını tamamlayacağız. Karayolları kenarına halk parkı yaptık. Ayrıca, vatandaşlarımızın piknik alanı olarak kullanacağı karayolları kenarındaki parkın açılışını yapacağız. Beraberinde Hamidiye Mahallesi bölgesinde yapılan 18 bin metrekarelik bordür ve kilit parke çalışmasının açılışın yapacağız" dedi.

Kırşehir Belediyesi tarafından Dere Sokak'ta sıcak asfalt çalışması yapılacağını kaydeden Başkan Yılmaz, "Kırşehir Belediyesi'nin Dere Sokak'ta yapacağı çalışma için gerekli ödemeyi yaptık. Buranın da açılışını şölenimizde gerçekleştireceğiz. 24 Ağustos'ta 2. ve 3. Pazar Yeri alanında şölenimiz gerçekleşecek" dedi.

Şölende İntizar, Zeynep Cihan ve Kültür Bakanlığı sanatçılarının sahne alacağını kaydeden Başkan Yılmaz, tüm Mucur ve Kırşehir halkını şölene davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 18:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?