3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Mucur'da istişare toplantısı yapıldı

MUCUR'DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Mucur ilçesinde incelemelerde bulunarak sorunlarının çözümü için yapılan istişare toplantısına katıldı.

Mucur ilçesinde yapılan toplantı ve inceleme gezisine Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri, Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, Mucur Kaymakamı Alparslan Yılmaz, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Mucurgücü Spor Kulübü lokalinde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Erden, İlçe yöneticilerinden bilgi almak, Mucur'un sorunlarını yerinde görmek, yaşanan aksaklıklara çözüm üretmek için toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi. Vali Erden, "Yatırımcı daire müdürlerimiz ve Millet vekillerimiz de buradalar. Sorunların çözümü konusunda öncelikle il imkanlarını kullanacağız. İhtiyaç halinde de Sayın Millet vekillerimiz, ilgili bakanlıklar nezrinde bizlere destek sağlayacaklardır" dedi.

Mucur ilçesinde yapılan yatırımlar ve yürütülen projeler hakkında daire müdürlerinin bilgi vermesi ile devam eden toplantıda, Mucur ilçesinin sorunlarının çözümü noktasında girişimlerinin sürdüğü ve bir çok projenin uygulamaya konulduğu ifade edildi.

İnceleme gezisi, Mucur Meslek Yüksekokulu'na yapılan ziyaretle sona erdi.

MUCUR'DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 18:37:02
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 18:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?