1
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Mucur'un güncel internet sitesi yayında

Mucur’un tek güncel haber ve bilgi internet web sitesi www.mucurluyuz.com  değişiklik ve yenilemelerle yayına başladı. Haber sitesini hazırlayan ve yayına veren Türkay Demir, siteyi kendisi gibi yükseköğrenim gören bir grup arkadaşları ile görüşlerine ve bilgilerine başvurarak hazırladığını, sitenin daha güzel ve kapsamlı olması için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu belirtiyor. Site admini Türkay Demir, site hit’i ve üye sayısının artması ile hemşehrilerimizin göstereceği ilgi sayesinde siteyi daha da geliştireceğini belirterek destek beklediğini söylüyor.
Site tanıtımında şu ifadelere yer veriliyor:
"Mucur’umuzun sanal ortamda eksikliğini görerek ve güzel Mucurumuzu tüm Türkiye’ye ve dünyaya en iyi şekilde tanıtabilmek için yola çıkan Mucurlu gençleriz.

"Bu yolda siz Mucurlu hemşehrilerimizin de bizi desteğinizden mahrum etmeyeceğinizi düşünüyoruz. Bu siteyi hazırlarken özellikle Mucur dışındaki hemşerilerimizin Mucur’da ne olup bittiğini en güvenilir kaynaktan öğrenmesini istedik.

"Sitemizin hiçbir şekilde herhangi bir kurumla ilişkisi yoktur. O nedenledir ki, tarafsız ve daima tüm hemşerilerimizin sorunlarını bu siteye taşımayı amaç edineceğiz.

"Bu site sizin siteniz ve sizlerin istekleri, önerileri doğrultusunda hareket edecektir.

"Tüm Mucurlu ve Kırşehirli hemşehrilerimizi sitemize bekliyoruz."
M. Duran Sönmez
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 13:27:21
Güncelleme :30 Ocak 2005 Pazar 16:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?