6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Mucur'un sorunları masaya yatırıldı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, ilçelere yaptıkları ziyaretlerle sorunları yerinde dinliyorlar.

İlçelerde yaşanan sorunları, yaptıkları ziyaretlerle yerinde görme fırsatı bulan Ak Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, ilk ziyaretlerini Mucur İlçesine gerçekleştirdi. 'İlçe Değerlendirme Toplantısı' adı altında yapılan toplantı, Mucur Kaymakamı Ejder Sarıçiçek'in makamında gerçekleşti. Toplantıya milletvekilleri Arslan ve Çalışkan ile birlikte Kaymakam Ejder Sarıçiçek, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Çetinkaya, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Polat ve Aydın Altınok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Bahadır, İlçe Müftüsü Ekrem Saylam, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hidayet Yılmaz ve İlçe Kütüphane Müdürü Faruk Irmak'ın katıldı.

Toplantıda Mucur'un eğitim, sağlık, çevre, yatırım ve belediye hizmetleri gibi konular masaya yatırılırken, sorunları giderilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası bilgi veren milletvekili Mikail Arslan, tüm ilçe, belde ve köylerde yaşanan sorunları yakın takibe aldıklarını kaydederek, "Kırşehir merkez ve bağlı ilçe, belde ve köylerde yaşanan sıkıntıları iki milletvekili olarak yakın takibe aldık. İlçelerimizden Mucur'da bir takım sorunlar var yatırımların devam etmesi ve öncelikli yatırımların belirlenmesi gerekiyordu. Bununla ilgili toplantı yaptık ve son derece olumlu geçen toplantıda ilçemizin yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Mucur'un acil ihtiyacı olan konuları masaya yatırdık ve önümüzdeki süreçte bu konular üzerinde yoğunlaşacağız" dedi.

İlçe değerlendirme toplantılarının belli aralıklarla her zaman yapılacağını bildiren milletvekili Abdullah Çalışkan da, bir sonraki toplantının Akpınar ve Akçakent ilçelerinde gerçekleşeceğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 16:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SÜLEYMAN TÜRK IP: 85.96.198.xxx Tarih : 11.12.2007 15:05:13

Mucurun en büyük sorunu çok. 1.Sorun : Bld.Bşk. Atılgan YILMAZ ve yandaşları yalanlarla,yeminlerle geldiler yapılan hiçbir adam akıllı hizmeti bile yok. Ancak tek yaptığı şey Analarım,Bacılarım beni siz vaarettiniz. Mucurun anasını ağlattılar,yiye yiye 2.Sorun : Aslında birinci sorun da İŞSİZLİK. Gençlerimiz bom boş kahve köşelerinde. Bu gençlere naslı iş imkanı yaratırım diye kimsede bir düşünce yok. Ancak seçim zamanı yeminlerle iş sözü verir bazı ahmaklara kandırırlar oyunu alırlar. 3.Sorun