7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Müftüler Kırşehir'de toplandı

MÜFTÜLER KIRŞEHİR'DE TOPLANDI

Kırşehir'de Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin değerlendirme toplantısı 6 İl Müftüsünün katılımı ile gerçekleşti.

Kırşehir İl Müftülüğünde yapılan toplantıya, Ankara İl Müftüsü M. Hakkı Özer, Çankırı İl Müftüsü Yalçın Topçu, Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak, Karabük İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve Kırıkkale İl Müftüsü Osman Şarklı ile Kırşehir İl Müftü Vekili Selahattin Özcan katıldı.

Toplantıya katılan İl Müftüleri İlk olarak Vali Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından İl Müftülüğünde yapılan toplantıda konuşan Ankara İl Müftüsü M. Hakkı Özer, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen tüm etkinliklere halkın yoğun olarak katıldıklarını belirterek, "Kutlu Doğum Haftası'nın kurumsallaştığı ve programların toplumca benimsendiği görülmüştür. Başkanlıkça Müftülüklere gönderilen hediye kitapların ücretsiz olarak halka dağıtılmasının da bu konuda etkili olduğu müşahede edilmiştir" dedi.

Özer, Kutlu Doğum Haftasında yer verilmesi gereken etkinliklerden bahsederek, "Hutbe, Güzel Kuran-ı Kerim Okuma, Ezanı Güzel Okuma, Hadis Ezberleme Yarışmaları ile hat ve ebru gibi sergi etkinliklerinin de halkımızca ilgi ile takip edildiği gördük" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 17:10:04
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 21:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?