7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

MYO'da Görgülü dönemi

AEÜ MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA GÖRGÜLÜ DÖNEMİ BAŞLADI

Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda Görgülü dönemi başladı.

Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda müdürlük devir teslim töreni gerçekleştirilmesinin ardından Yrd. Doç. Dr. Özkan Görgülü görevine başladı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ergin Özcan, görevini Yrd. Doç. Dr. Özkan Görgülü'ye devretti. Özcan, Ahi Evran Üniversitesi'nde uzun bir süre yöneticilik görevinde bulunduğunu ve bu görevi en iyi şekilde yapmak için çaba gösterdiğini söyleyerek, "Bundan sonra da her şey güzel olacak. Yrd. Doç. Dr. Özkan Görgülü'ye yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevini devralan Yrd. Doç. Dr. Özkan Görgülü de, kurumlarda sürekliliğin esas olduğunu ve bu görev değişimlerinin bir bayrak yarışı olduğunu kaydederek, bayrağı bir noktadan devraldığını ve bu bayrağı en yüksek noktaya çıkarabilmek için elinden geleni yapacağını belirtti. Görgülü, Ahi Evran Üniversitesi'nin sırasıyla, Kırşehir'e, bölgeye ve ülkeye önemli katkılar sağlayacağının altını çizdi. Görgülü, konuşmasının ardından Yrd. Doç. Dr. Ergin Özcan'a ve Öğr. Gör. Nejat Oymak'a çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 13:02:02
Güncelleme :2 Haziran 2011 Perşembe 18:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?