7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Necati Yılmaz güven tazeledi

SAĞLIK-SEN BAŞKANI NECATİ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Kırşehir Sağlık- Sen'in 3. Olağan Kongresinde 2 aday yarıştı. Mevcut başkan Necati Yılmaz, 147 oyun 121'ni alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede mevcut Başkan Necati Yılmaz'ın listesine karşı Yasin Yücesan'ın listesi yarıştı. Kongreye, AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları, Sağlık-Sen Genel Merkez Mali Sekreteri Mehmet Günererdoğdu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sabri Yılmaz ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Divan başkanlığına Sağlık- Sen Genel Sekreteri Mehmet Günererdoğdu seçilirken katip üyeliğine de Mehmet Öztürk ve Ali Rıza Gürbüz seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz, 2. Olağan Kongrede 643 üye bulunduğunu ve 3. Olağan Kongrede ise bin 100 üyeye ulaştıklarını söyledi. Sağlıklı bir seçim temennisinde bulunan Yılmaz projeleri hakkında da bilgiler verdi. Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Abdullah Çalışkan da konuşmasında, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" politikasına önem verdiklerini ve Sağlık-Sen'in çalışmalarını beğendiğini söyledi.

Kongre'de 147 kişi oy kullanırken, Necati Yılmaz üyelerden 121 oy aldı. Yeniden başkan seçilip güven tazeleyen Necati Yılmaz'a rakip olan Yasin Yücesan ise 26 oy alabildi.

SAĞLIK-SEN BAŞKANI NECATİ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
SAĞLIK-SEN BAŞKANI NECATİ YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 13:17:04
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 13:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?