3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Öğretmenler Günü kutlandı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, beraberindeki öğretmenlerle birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret etti.

Öğretmenler Günü nedeniyle sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelen sunan öğretmenler, daha sonra valiliğe geçerek Vali Erden'e çiçek takdim ettiler. Ziyarette konuşan Vali Erden, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitimin ve öğretmenlerin önemini bir kere daha hatırladıklarını belirtti. Eğitimin ve öğretmelerin daha iyi ve kaliteli olmasını istediklerini ifade eden Vali Erden, Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ancak eğitimle ulaşılabileceğini vurguladı.

Vali Erden, "Çalışmalarımızı düzenlerken, bu eğitim kazanında bizimde terimiz olsun isteriz. Yöneticilikte bir yönden öğretmenlik gibidir. Biz işimize kalbimizi katarak, çocukları sevmemiz lazım. Sevgi, başarının iksiridir. İşinize kalbinizi katın, kalbinizi de işinizin içine koyun'' diye konuştu.

Vali Erden, öğretmenlerin görevlerini yerine getirirken büyük fedakarlıklar gösterdiğini de ifade ederek, öğretmenlik mesleğinin ancak sevgiyle yapılabilecek bir meslek olduğunu kaydetti.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 11:43:02
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 17:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?