7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Okçular şampiyonaya hazırlanıyor

MİNİK OKÇULAR ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Kırşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübünden 8 minik sporcu, Antalya'da yapılacak olan minikler ve süper minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Bağbaşı mahallesinde bulunan çim sahada yapılan çalışmalarla şampiyonaya hazırlana 8 sporcu hakkında bilgiler veren Antrenör Ramazan Kurt, 19 ve 20 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan minikler ve süper minikler Türkiye Okçuluk şampiyonasına hazırlandıklarını belirterek, Kırşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün lisanslı 8 sporcusu ile belediyenin sağlamış olduğu imkanlarla şampiyonaya hazırlandıklarını söyledi.

8 sporcunun şampiyonaya katılacağını ve 2 kategoride yarışacaklarını vurgulayan Kurt, beklenen bir başarının ilk aşamada olmadığını söyleyerek, "İnşallah bir başarı sağlarız fakat bu sporcular daha yolun başında ve okçulukla ilk defa tanıştılar. Bu spora yeni katılanlarla gideceğimiz şampiyonadan beklediğimiz hedef ilk aşamada tecrübe ve bu işi öğrenmeleridir" şeklinde konuştu.

Büyük gayret sarf ederek çalıştıklarını hatırlatan Kurt, "Kısa zamanda bir şeyler yapmaya çalıştık. Umarım sporcularımız bize sürprizi yaşatırlar ve başarı elde ederler bu aslında çok önemlidir. Süper miniklerde 10 ve 11 yaşında sporcular yarışacak. Miniklerde ide 12 ve 13 yaşarındaki sporcularımız yarışacak. Biz iki kategoride de başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Belediyemizin destekleri ile bu aşamalara geldik. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sporcular arasındaki en küçük sporcu Özge Keskin (10)'da okçuluğa ailesinden özendiği ve bu yüzden başladığını söyledi. Elinden geleni yaparak Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğini de sözlerine ekleyen küçük sporcu Özge Keskin kameralar önünde de küçük bir gösteri yaptı. Attığı okla hedefi vuran Özge daha sonra arkadaşları ile çalışmalarına devam etti.

Hatıra fotoğrafının çektirilmesi anında Kırşehir, Kırşehir, Kırşehir diyerek kendilerini motivasyon eden küçük sporcular, yarın yola çıkarak Antalya'da yapılacak olan şampiyonaya katılacaklar.

MİNİK OKÇULAR ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR
MİNİK OKÇULAR ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR
MİNİK OKÇULAR ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 13:13:04
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 18:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?