8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

'Okul Geçidi' görevlileri iş başında

'OKUL GEÇİDİ' GÖREVLİLERİ İŞ BAŞINDA

Kırşehir'de öğrencilerin okullara düzenli giriş ve çıkışlarını sağlamak, karşılaşabilecekleri zararları önlemek ve can güvenliklerinin sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla "okul geçidi" konusunda eğitim alan öğrencilere sertifikaları verildi.

Zernişan Vakkas Yaşar İlköğretim Okulu'nda 38 öğretmen ve öğrenciye İl Emniyet Müdürlüğü trafik görevlilerince okul geçidi konularında eğitim verilerek, eğitime katılan 38 öğrenci ve öğretmenin belgeleri Halk Eğitimi Merkezi'nde yapılan törenle verildi.

Belge törenine Vali Mehmet Ufuk Erden, Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, daire müdürleri, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerinin yetkilileri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu 'Okul Geçidi' filmi ile başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk ve Vali Erden birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalardan sonra, Erden ve protokol üyeleri tarafından okul geçidi görevlisi eğitimini alan öğretmen ve öğrencilere belgeleriyle birlikte çeşitli hediyeler verildi.

Programın son kısmında ise Terme caddesindeki okul geçitlerinde öğrenciler tarafından uygulamalı eğitim yapıldı.

'OKUL GEÇİDİ' GÖREVLİLERİ İŞ BAŞINDA
'OKUL GEÇİDİ' GÖREVLİLERİ İŞ BAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 12:26:05
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 13:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?