7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Okulda çifte sevinç

KARNE SEVİNCİ OKUL AÇILIŞI İLE SÜSLENDİ

Kırşehir'deki karne sevinci okul açılışı ile süslenirken, öğrenciler karnelerini dağıtan protokolle sevinçlerini paylaştı.

Kırşehir Merkezde yeni yapılan Öğretmen Bedia-Köksal Güler İlköğretim Okulu’nun açılışı karne dağıtılan günde yapılırken, açılış ve karne dağıtım törenine Vali Mehmet Ufuk Erden başta olmak üzere, İl Mili Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, Kırşehir PMYO Müdürü Müslim Kılıçaslan, okulu yaptıran hayırsever, öğretmen eşler Bedia ve Köksal Güler çifti ile daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Okulun konferans salonunda saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören, konuşmalarla devam ederken, Vali Erden konuşmasında, eğitime katkıda bulunan tüm hayırseverleri minnetle andıklarını belirterek, "İmkanı olanların hayatlarında yapacakları en güzel hayır işi okul yaptırmaktır. Biz de elimizden geldiği kadar bu tür girişimlere destek veriyoruz. Sağ olsunlar hayırseverlerimiz bize iş bırakmıyor" dedi.

Başkan Bahçeci de konuşmasında, hayırsever Köksal Güler'i yakından tanıdığını söyleyerek, "Bir işçi gibi okul inşaatına gelip gittiği ve çalıştığı biliyorum. 8 ay önce temel atarken verdiğimiz söz geçerlidir. Eski bina yıkıldıktan sonra ortaya çıkacak olan alanı yeşil alan olarak peyzaj çalışmasını yapacağız. Öğrencilerin ve çevre halkının kullanacağı güzel bir mekan haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Vali Erden, hayırsever öğretmen eşler Bedia ve Köksal Güler'e plaket ve teşekkür belgesi verdi. Konuşmaların ardından folklor gösteri yapılırken, okul kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

Yarıyıl tatiline giren öğrencilere karneleri protokol üyeleri tarafından verilirken, öğrencilerde sevinçlerini onlarla paylaştı. Program, ikramların ardından sona erdi.

KARNE SEVİNCİ OKUL AÇILIŞI İLE SÜSLENDİ
KARNE SEVİNCİ OKUL AÇILIŞI İLE SÜSLENDİ
KARNE SEVİNCİ OKUL AÇILIŞI İLE SÜSLENDİ
KARNE SEVİNCİ OKUL AÇILIŞI İLE SÜSLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 12:48:00
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 12:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?