7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Okullara destek sürüyor

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2010 yılı programı içerisinde okulların bahçe ve çevre düzenlemesine devam ediyor.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçecinin talimatları ile birlikte 2010 yılı içerisinde başlatılan okulların bahçe ve çevre düzenlemelerine devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Ticaret Lisesi ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'nun çevre ve bahçe düzenlemelerini yaptı.

Eğitimde marka şehir haline gelen Kırşehir'de, öğrencilerin daha sağlıklı ve düzenli ortamlarda eğitim görmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Bahçeci, okullardan gelen taleplerin değerlendirilerek, öncelikli ihtiyaçların belirlendiğini ve Belediyenin imkanları dahilinde tüm okullara gereken yardım ve desteği vereceklerini söyledi.

Bahçeci, "Teknoloji çağına girdiğimiz bu yıllarda okullarımızın da daha modern ve daha sağlıklı olması gerektiğini düşünmekteyiz. Hükümetimizin eğitim konusunda ilimize yapmış olduğu yatırımlar ve destekler artarak devam etmektedir. Son yıllarda genel bütçeden ayrılan pay oranına bakacak olursak en yüksek paylardan birinin eğitime aktarıldığını görmekteyiz. Ancak bizler de yerel yönetimler olarak okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını ve eksiklikleri tespit ederek çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerini istemekteyiz. Şunu iyi biliyoruz ki en iyi yatırım, insana yapılan yatırımdır. Eğitimli bir Kırşehir, huzurlu ve mutlu bir Kırşehir olacaktır. Bizler görev yaptığımız süre içerisinde şehir merkezinde bulunan okulların bahçe düzenlemelerini yapacağız. Kilit parkelerini yapıp, oyun alanlarını geliştirerek, yeşil alanları artırmaya devam edeceğiz" dedi.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:52:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 14:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?