2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Okullara tenis masası hediye edildi

Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, kentte bulunan 36 okula tenis masası hediye etti.

Okulların talebi üzerine harekete geçen Vali Bilgin, Jeotermal Şirketi’nden ayrılan ödenekle 36 okula tenis masası aldırdı. Masa Tenisleri 2 Nolu Saha’da düzenlenen törene Vali Bilgin'in yanı sıra Belediye Başkanı Halim Çakır, Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü ile daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan Vali Bilgin, Jeotermal Şirketi olarak yönetim kurulu üyelerinin desteği ile daha önce Kırşehirspor'a destek verdiklerini, salon sporlarına da destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Okullarımızın isteği noktasında masa tenisleri aldık. Salon sporlarına önem veriyoruz. Çocuklarımızın sporla ilgili her türlü isteklerini yerine getirmeye hazırız" dedi.

Törende ayrıca Belediye Başkanı Halim Çakır da bir konuşma yaparak, tenis masalarının okullara ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Başkan Çakır, belediye olarak amatör kulüplere ve salon sporlarına destek verdiklerini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından tenis masaları okul müdürlerine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?