6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Olivera'nın Çiçekdağı sevgisi

Brezilyalı futbolcu Clodoaldo Felipe de Olivera, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesine geldi.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Cahit İşler ve Çiçekdağı Belediyespor Antrenörü Necdet Şahin'i ziyaret eden Brezilyalı futbolcu Olivera, ilçede gördüğü yakın ilgiden dolayı oldukça mutlu oldu. Türkiye'de futbol oynamak istediğini ve gerekirse Türk vatandaşlığına da geçebileceğini kaydeden Brezilyalı futbolcunun, Ankaragücü ile görüşme yaptığı ileri sürüldü. Çiçekdağı'nda ilk ziyaretini Belediye Başkanı Cahit İşler'e gerçekleştiren Olivera'ya, Başkan İşler tarafından çeşitli hediyeler verilirken, Çiçekdağı Belediyespor Antrenörü Necdet Şahin tarafından da Brezilyalı futbolcuya Çiçekdağı Belediyespor forması hediye edildi.

Olivera'nın, Brezilyanın 1. Lig takımlarından Sao Caetano'da futbol hayatına başladığı, daha sonra Almaya'nın 2. Lig takımlarından Victorya Treff takımında oynadığı ve son olarak Ermenistan'da 1. Lig takımlarından Ulisses FC takımında top koşturduğu öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 11:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?