7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Ölüm acısına dayanamadı

Kırşehir'in Kaman ilçesinde bunalıma giren 28 yaşındaki Barış Demir, maket mezar yaptıktan sonra kendini asarak intihar etti.

Cuma Mahallesi Çukurharman Caddesi'nde müstakil bir evde yaşayan kaynak ustası Barış Demir (28), yaklaşık 3 yıl önce hastalık nedeniyle annesi Güner Demir'i, 1 yıl önce de ağabeyi Salim Demir'i kaybetti. Bekar olduğu öğrenilen Barış Demir, dün gece saat 02.00 sıralarında terzi olan babası Kuddusi Demir'in yatmasını bekledikten sonra evin bahçesine kendini astı.

Sabah işe gitmek için dışarı çıkan baba Kuddusi Demir, evin bahçesinde asılı duran oğlunu görünce sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen polis ve savcı, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Demir'in cesedini otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Barış Demir'in intihar etmeden 30 dakika önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına annesi ve ağabeyinin fotoğraflarını koyup kendi mezarının da bir mizansenini yaparak altına, "Hoşça kal yarın. Bir musallanın en seyir yerinde olacağımı nereden bilirdim. Geliyorum yanınıza kurbanlar. Yer açın bana, ne varsa sizde var, gerisi yalan. Anam, gardaşım siz olmadan bu dünyanın hiç tadı yok. Hayat bizi bozdu, yaşamak bize haram oldu. Üçümüz bir olalım, başka bir şey istemiyorum. Sensiz ne haldeyim anam sorma" notunu yazdı.

Gencin hazırladığı maket mezara adı, doğum ve ölüm tarihi ile "Ruhuna Fatiha" yazdığı görüldü. Demir'in cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak toprağa verilecek.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2011 Cuma 15:18:04
Güncelleme :2 Aralık 2011 Cuma 13:07:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmetkayısı IP: 95.9.210.xxx Tarih : 28.11.2011 15:31:14

ölum acıdır sevgilş kaman haklına