7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Örnek çiftler yemekte buluştu

50 YILLLIK ÖRNEK ÇİFTLER YEMEKTE BULUŞTU

Kırşehir'de evlilikte 50 yılını doldurmuş çiftler, Vali Erden'in daveti üzerine bir araya geldi.

Aile kurumunun önemine dikkatleri çekmek amacıyla evlilikte 50 yılını doldurmuş çiftler Kırşehir Valiliği tarafından düzenlenen yemekte buluştu.

Grand Terme Otelde düzenlenen yemeğe Vali Mehmet Ufuk Erden eşi Yeşim Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, Vali Yardımcısı Yıldıray Malğaç, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Gürsoy, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen eşleri ile birlikte katılarak evlilikte 50 yılını dolduran 25 çifti ağırladı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Mehmet Ufuk Erden, aile kurumunun toplumun çekirdeğini oluşturan önemli bir olgu olduğunu söyleyerek, "Türk toplumunda aile kurumuna büyük önem verilmekte ve bu sayede güçlü bir toplum yapısı oluşmaktadır. İyi günde kötü günde evliliğini sürdürerek topluma örnek olan ailelerin bir kısmı ile beraber olarak onlara duyduğumuz saygıyı ifade etmek ve evlilik kurumunun önemine dikkat çekmek istedik" dedi.

Vali Erden, "Tüm zorlukları aşarak evliliklerini yarım asırdır sürdüren, bilgi ve tecrübeleri ile bizlere yol gösteren siz büyüklere sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'de Boşanmaların yaşandığı günümüzde evlilikte 50 yılını dolduran örnek çiftlerle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kırşehir Eski Belediye Başkanı Hakkı Göçen'de eşi ile birlikte geldiği yemekte, "Bizler 50 yılı aşkın süredir eşlerimizle birlikte değişik alanlarda memleketimize hizmet eden insanlarız. Bizleri hatırlayarak bir araya getiren Vali Erden'e ve bu yemekte bizimle beraber olan il yöneticilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yemek, ailelerle yapılan sohbetin ardından sona erdi.

50 YILLLIK ÖRNEK ÇİFTLER YEMEKTE BULUŞTU
50 YILLLIK ÖRNEK ÇİFTLER YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 18:17:05
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 23:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?