2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Osman Öztürk'ten nezaket ziyareti

Kırşehir Emniyet Müdürü Osman Öztürk, göreve başlamasının hemen ardından il yöneticilerini ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret etmeye başladı.

Emniyet Müdürü Öztürk, Belediye Başkanı Halim Çakır'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öztürk, "Geldiğimiz ilde ve diğer illerde varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. İnşallah şirin Kırşehir'imiz için de belediyemizle, valiliğimizle, askerimizle, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve tüm kamu kuruluşlarımızla ortak çalışacağız. Kırşehir'imiz, halkımız için nasıl yaşanılabilir, nasıl huzurlu hale getirilebiliriz çabası içerisinde olacağız" dedi.

Emniyet Müdürü Öztürk, bir diğer ziyaretini de Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz'a yaparken, burada kendisini Başkan Yavuz ile birlikte Meclis Başkanı Hüseyin Güzel ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Emniyet Müdürü Öztürk'ün ziyaretlerine hafta boyunca devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 13:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sibel IP: 78.176.27.xxx Tarih : 29.10.2008 16:24:25

Osman ÖZTURK sızın ulaştıgınız her ıl her bolge guvene ve huzura kavusuyor,yenı yerınız hayırlı olsun,hayatımız dakı yerınız buyuk,iyilıklerınızı omur boyunca unutmuycagız....