2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Oto pazarına akın

Kırşehir Oto Galericiler Sitesi Başkanı Aygün Akkuyu, aldıkları kararla, Pazar günleri galericiler sitesine oto pazarı kurulmasını kararlaştırdıklarını söyledi.

Galericiler sitesi esnafı tarafından alınan ortak kararla, Pazar günleri Kırşehir'e oto pazarı kurulması kararlaştırıldı. Oto pazarının kurulması ile Kırşehir'e çevre illerden çok sayıda vatandaşın gelebileceği tahmin edilirken, pazarın galericiler sitesinin mevcut yerinde kurulacağı kaydedildi.

Oto pazarının kurulması ile ilgili bilgiler veren Galericiler Sitesi Başkanı Aygün Akkuyu, "Kırşehir'in dışında özellikle çevre vilayetlerde oto pazarları kuruluyor. Bizde daha önce bu projemizi dile getirdik ve kamuoyuna duyurduk. Bu isteğimiz hem site esnafımızdan hem de ilimizin yöneticilerinden destek gördü. Geçtiğimiz hafta pazar kuruldu ve vatandaşlarımızın ilgisi büyük oldu" dedi.

Akkuyu, pazar sayesinde vatandaşların hem kendi araçlarını daha uygun fiyata satabileceğini hem de daha uygun araçları burada temin edebileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 22:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?