2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Özürlü gencin umudu Başbakan

Kırşehir'de bedensel ve spastik engelli olan Hasan Gülsu, ameliyat olup iyileşmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyor.


Kırşehir'in Hızırağa Mahallesi'nde ikamet eden Fatma ve Celal Gülsu'nun 26 yaşındaki oğulları Hasan Gülsu, parasızlık nedeniyle ameliyat olamadığı için yemek yiyemiyor, tuvalete gidemiyor ve yürüyemiyor.

Çocuklarının ameliyat olabilmesi ve tekrar yürüyebilmesi için gerekli parayı bulamadıklarını söyleyen anne Fatma Gülsu, "26 yıldır çocuğumuzu iyileştirmek için her şeyimizi feda ettik ancak iyileşmedi ve ameliyat için para gerekiyor. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gittik. Ameliyatın 16 bin euroya yapılacağını ve bizim 3 bin YTL vermemiz gerektiğini söylediler. Biz ekmek paramızı ve Hasan'ın ısınması için gerekli kömürü bile alamıyoruz. Devletimizin bize sahip çıkmasını istiyoruz. Hasan'a takılacak bir cihaz ile tüm sorunlar çözülecek" dedi.


Eliyle işaretler yaparak havaya hayallerini yazan 26 yaşındaki Hasan Gülsu'ya tercümanlık eden anne Fatma Gülsu, "Oğlum hava boşluğuna Başbakan Recep Amca, beni kurtar" yazıyor" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 20:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?