7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Pakistan'a yardım eli

KIRŞEHİR'DEN PAKİSTANA YARDIM

Kırşehir'de faaliyet gösteren Cacabey Eğitimciler Derneği (CEDER) Pakistan'a yardım için düzenlediği iftar yemeğinde hedefine ulaşarak yardımı yetkililere teslim ettiler.

Yüzyılın sel felaketini yaşayan Pakistan'a bir destek vermek istediklerini belirten, CEDER Başkanı Kenan Maral, "CEDER'e üye fedakar öğretmenler, kendi aralarında nakit yardım topladılar ve Kimse Yokmu Derneği Kırşehir Temsilcisine teslim ettiler" dedi.

11 ayın sultanı Ramazan'ın gelmesiyle faaliyetlerine hız veren CEDER'in yardım için düzenlediği iftara Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa başta olmak üzere çok sayıda idareci ve öğretmen katıldı.

CEDER Başkanı Kenan Maral, verdikleri iftarlara katılan idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Eğitime gönül veren katılımcıların ilgi ve desteklerini beklediklerini hatırlatan Maral, yeni eğitim ve öğretim sezonunda CEDER olarak yeni ve değişik faaliyetlerle eğitim ve öğretime katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Pakistan için toplanan yardım zarfını, Kimse Yok Mu Derneği Kırşehir temsilcisine teslim eden CEDER Başkanı Kenan Maral, Pakistan'ın başına gelen sel felaketinin eğitime gönül veren eğitimcilerin derneği olarak kendilerini çok üzdüğünü ve bu amaçla yardım topladıklarını ifade etti.

Tüm eğitimcileri ve Kırşehir halkını Pakistan'a yardım etmeye çağıran Maral, yapılacak yardımın miktarının çok önemli olmadığını fakat sıkıntıda olan Pakistan halkının yanında yer almanın bir insanlık görevi olduğunu vurguladı.

KIRŞEHİR'DEN PAKİSTANA YARDIM
KIRŞEHİR'DEN PAKİSTANA YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 09:42:05
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 10:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?