7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Parklara doğal peyzaj

PARKLARA DOĞAL PEYZAJ İLE MODERN BİR GÖRÜNÜM

Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan yeni doğal peyzaj projeleriyle mevcut olan parkları yeniden rehabilite ederek şehrin daha çağdaş ve daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Parklarda başlatılan yenileme çalışması kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, doğal peyzaj taşları olan dolomit, granit, kalsit ve çeşitli figürler kullanarak hizmet veremez hale gelen parkları yenileme çalışması ile modern bir hale getiriyor.

Parklarda yapılan doğal peyzaj çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Şehir merkezinde bulunan parklarda, doğal peyzaj taşları ile bakım çalışması başlattık. Yaptığımız bu çalışma ile amacımız, parkların kötü görüntüden kurtarılmasını sağlamaktır. Başlattığımız bu yeni anlayış ile daha modern bir görünüme kavuşan şehir merkezimizde, özellikle Lise caddesi civarında bulunan parklar ile Cacabey meydanındaki yeşil alan üzerinde yapılan doğal peyzaj çalışması ile her zaman bakımlı, temiz ve adına yakışır bir güzelliğe kavuştu" dedi.

Bahçeci, hem vatandaşlardan hem de esnaftan gelen memnuniyetin bu durumun en iyi kanıtı olduğunu ifade ederek, "İlerleyen zamanlarda vatandaşlar bu değişimi daha çok hissedecek ve görecek. Parklardaki bu çalışmalar ile birlikte şehir daha çağdaş ve modern görünüyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 14:36:05
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 14:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?