7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Pideye zam yok!

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ramazan ayının gelmesi ile ekmek fiyatının değişeceği şeklinde yapılan haberlere itibar edilmemesini, 250 gram boş pide fiyatının 60 Kuruş olduğunu belirtti.

Vatandaşlardan tarifeye uygun olmayan fiyatlarda ekmek satışı yapan işletmeleri Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına veya Belediye Zabıta Müdürlüğüne şikayet etmeleri konusunda uyaran Öztürk, “Fırsatçılara kesinlikle izin verilmeyecek, vatandaşımız mağdur edilmeyecektir” dedi.

Ramazan ayında yiyecek, içecek ve hizmet alanında faaliyet gösteren esnafın gün içerinde işlerinin bir hayli azaldığını kaydeden Öztürk, “Kahvehane ve Internet Salonu işletmecilerin gündüz yapamadığı işi, iftar saatinden sonra telafi edebilmesi amacıyla dileyen Kahvehane ve Internet Salonu işletmeleri gece saat 03.00’ e kadar açık kalabilecekler.” şeklinde konuştu.

Öztürk, kahveci esnafına uyarıda bulunarak, “Vatandaş sıcak geçen yaz aylarında iftarını yaptıktan sonra genellikle ya ailesi ile beraber yürüyüşe çıkmakta, ya da evlerinin balkonlarına çıkarak serinlemeye çalışmaktadırlar. Bundan önceki yıllarda gerek balkonlarında oturan ev sakinleri, gerekse çarşıya gezmeye çıkan vatandaşlar sokak arasında oyun oynayanlardan duydukları rahatsızlıkları defalarca şikayet konusu yapmışlardı. Bu gibi durumlarla karşılanmaması için; dışarıya masa ve sandalye çıkarılmayarak, müşterilere dükkan içerisinde hizmet verilmesini istiyoruz.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2012 Salı 17:43:17
Güncelleme :20 Temmuz 2012 Cuma 16:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?