2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Pınar ailesine Vali Bilgin sahip çıktı

Kırşehir'in Körpınar köyünde ikamet eden Pınar ailesinin fertleri, yıllardır hastalıkla mücadele ederken, fakirlik nedeniyle tedavi olamıyorlardı. Pınar ailesine Vali M. Lütfullah Bilgin sahip çıktı.

Kırşehir'in Körpınar köyünde ikamet eden Pınar ailesi, parasızlık nedeniyle hastalıklarla boğuşuyordu. Ailenin tek kızı İlkay Pınar, geçirdiği felç nedeniyle 24 yıldır yürüyemeyip yerde sürünürken, anne Emine Pınar’da parasızlık nedeniyle tedavi ettiremediği kırık beli ile yaşıyordu.

Ailenin babası Vahit Pınar ise, kalçasında büyüyen iltihaplı ve yaklaşık 20 santimetre büyüklüğündeki yağ bezesi nedeniyle yürüyemiyordu. Parası ve sosyal güvencesi olmadığı için ameliyat olamayan baba Vahit Pınar'ın imdadına Vali Bilgin yetişti ve Pınar ailesinin tüm sorunlarına el attı.

24 yıldır yürüyemeyen İlkay'a tekerlekli sandalye ve birçok malzeme alınırken, baba Vahit Pınar’da Kırşehir Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Baba Vahit Pınar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, anne Emine Pınar ise tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 14:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuri devrim doğan IP: 78.167.63.xxx Tarih : 5.10.2008 15:33:54

Teşekkürler sayın vali bir kırşehirli olarak kutluyorum sizi