7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

PMYO'dan anlamlı gece

KIRŞEHİR POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU’NDAN ANLAMLI GECE

Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Kırşehir'de ikamet eden emekli emniyet teşkilatı mensupları onuruna bir gece düzenledi.

2010 yılında açılışı yapılan Kırşehir PMYO, büyük bir vefa örneği göstererek Kırşehir'de ikamet eden emekli emniyet mensuplarını, onurlarına verilen yemekte buluşturdu.

Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadıklarını belirten emekli polisler, kendilerini unutmayarak böyle bir yemek düzenleyen okul yetkililerine teşekkür etti. Kırşehir'de açılan polis okulunun müthiş bir eser ve şehirleri adına gurur verici bir olay olduğunu kaydeden emekliler, kendilerini unutmayan ve moral gecesi düzenleyen polis okulu öğrencileri ile de samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Müslim Kılıçaslan, gece ile ilgili yaptığı açıklamada, teşkilata ve ülkeye yıllarca hizmet eden personellerinin emekli olduktan sonra da bu teşkilatın bir parçası olduğunu ve onları unutulmadıklarını hatırlatarak, "Böyle bir gecede emekli emniyet personeli ile bir araya gelmekten mutluluk duydum" şeklinde konuştu.

KIRŞEHİR POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU’NDAN ANLAMLI GECE
KIRŞEHİR POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU’NDAN ANLAMLI GECE
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 13:02:03
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 13:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?